At være på ferie skulle gerne være afslappende og dejligt. For nogle ødelægges ferieglæden dog af en nyhed om, at der har været indbrud i deres hjem.

At få indbrud er utrolig ubehageligt. Det resulterer ofte i en omstændig proces med forsikringsselskabet eller et stort indhug i pengepungen, hvis du ikke er forsikret. Ikke nok med det, så kan det også have store konsekvenser for din psyke. Mange oplever nemlig, at de føler sig mindre trygge i deres hjem, efter de har haft indbrud. De oplever også, at de går rundt med en stor bekymring om, at det kommer til at ske igen.

Heldigvis findes der nogle ting du kan gøre, for at undgå at få indbrud, når du er afsted på ferie. Læs med her og bliv klogere på der.

Hvor sårbar er dit hjem?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor sårbart dit hjem er. Det er vigtigt at vide det, da du ud fra dette kan forbedre dit hjem sikkerhed.

Når du skal vurdere dit hjems sikkerhed, så skal du overveje følgende parametre:

  • Hvor i landet ligger din bolig? Ligger den midt i København, ude på landet eller i en lille by? Er der naboer tæt på, der vil kunne opdage og forhindre et indbrud?
  • Hvor meget lys er der omkring din bolig? Lav belysning gør det mere attraktivt for indbrudstyve.
  • Hvor let er det at komme ind i din bolig? Har du en solid hoveddør? Kan vinduerne lirkes op? Har du en terrassedør, der nemt kan ødelægges?
  • Hvilken sal ligger din bolig på? Bor du i lejlighed er der markant større risiko for indbrud, hvis du bor på stueetagen og på en lav førstesal. Bor du på nogle af de øverste etager, er risikoen for indbrud meget lille.

Du kan også tage kontakt til en låsesmed, for at få lavet en tyverisikring af din bolig i København. Låsesmeden på Amager tilbyder en gratis gennemgang af din bolig, så du kan få foretaget lige præcis den tyveri sikring, som du har brug for.

Når en låsesmed har gennemgået din bolig i København og lavet en tyveri sikring, kan du også selv lave en tyveri sikring. Fjern dyre møbler og genstande fra vinduerne, inden du skal afsted på ferie. Så burde du have en effektiv tyveri sikring af din bolig i København.