Du skal kunne slappe 100% af i din ferie.

Om du vandrer i bjergene, slapper af i sommerhuset eller er på camping, er det vigtigt at kunne koble fra hverdagen. Og hverdagen og det derhjemme behøver du ikke at skænke en tanke, hvis du ved, at der er styr på det hele.

Som en del af din ferieforberedelse, kan du sikre dig mod tyveri og indbrud ved at konsultere en låsesmed.

Ferietid er højtid for indbrud

Statistikkerne taler deres tydelige sprog. Der er flest indbrud, når det er helligdage, og når folk er på ferie. Særligt slemt er i det storbyer som København, hvor det ses at hele opgange nærmest er affolket i de mest populære ferieuger.

Efterhånden er der en ret professionel tilgang til indbrud. Det er helt utroligt, hvordan der er spot på, om du har forladt dit hjem i en længere periode. Derudover er de gamle Københavnerlejligheder ikke altid opført med henblik på den bedste tyverisikring.

Hvad kan du selv gøre for at undgå indbrud?

Du kan selv tage en masse forholdsregler. Fx sætte timere på din belysning, bede din nabo om at holde øje, hvis de er hjemme, og undlade at poste noget på sociale medier om, at du er bortrejst.

Selvom du har tænkt dig om og taget diverse forholdsregler, kan uheldet stadig være ude. Din forsikring vil som oftest dække de materielle omkostninger, men du vil stadig gerne sikre dig mod indbrud. Både fordi nogle ting har affektionsværdi og ikke kan erstattes, men også på grund af det følelsesmæssigt overvældende, at fremmede har endevendt dit hjem.

Bestil en låsesmed

Det er nemt at få et uforpligtende tilbud på tyverisikring. Du aftaler et besøg, når det passer dig. Hvis muligt så vær i god tid, så der ligeledes er tid til at opsætte selve alarmsystemet, eller hvad I nu end aftaler.

Låsesmeden tilbyder en gratis gennemgang af din bolig. Efter en grundig gennemgang af dit hjem med god og brugbar info om, hvad der er væsentligt i netop din bolig, er du klædt optimalt på til at træffe beslutningen om tyverisikring.

Slap af uden forstyrrelser

Med en professionel løsning kan du roligt sætte dig ind i bilen og køre ud af København. Låsesmeden sørger for, at du kan holde ferie uden forstyrrelser, så din opgave er bare at slappe af og nyde friheden.

God ferie.