Det er altid populært at finde frem til de billigste flybilletter, når du skal afsted på den ene eller anden slags rejser. Alle vil gerne spare penge og flybilletter er ofte et parameter, hvor prisen kan være meget forskellig i forhold til hvor og hvornår du køber.

Køb på det rette tidspunkt

Prisen på flybilletter kan variere rigtigt meget. Det kan være forskellige ting, der spiller ind på prisforskellen. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du holder øje med hvordan markedet bevæger sig. Du kan spare rigtig mange penge ved at følge med i prisudviklingen. Så søg ofte og prøv at finde et mønster i prisudviklingen.

Gode råd til at finde de billige flybilletter

Ud over at det er vigtigt at følge med løbende og søge ofte er der en række andre gode råd du kan følge for at kunne sikre dig billige flybiletter. Det er ofte en god ide at booke i god tid inden rejsen. Mange billetter stiger i takt med at der færre til salg. Du kan med fordel undgå at rejse i de travlest perioder, hvor efterspørgelsen på billetter er høj. Dette er selvfølgelig lettere, hvis man ikke har børn i skolealderen. Det er også en god ide at flyve om natten, hvor mange andre ikke ønsker at flyve og priserne derfor kan være lavere.

Vær opmærksom på andre gebyrer

Inden du beslutter dig for hvilken flybillet du skal købe, så er det en god ide at undersøge mere grundigt hvad billetten specifikt indebærer. Der kan nemlig være en række underliggende gebyrer, som kan gøre billetten dyrere end andre flybilletter. Der kan være gebyrer for bagage, for valg af sæde, brændstofgebyrer, gebyrer for evt. at ændre navn eller ændre afgangstidspunkt og hvis du rejser med børn en række gebyrer omkring børnene. Så det er ikke altid at den flybillet, der umiddelbart fremstår billigst, der nødvendigvis er den billigste, og du kan spare penge ved at bruge lidt tid på at undersøge gebyrer.

Flybilletter til storbyer

Det er populært at tage til storbyer. Altså komme ud og opleve kulturen andre steder.  Og det er selvfølgelig let at flyve fra Danmark til de forskellige storbyer rundt i Europa. Blandt de mest populære storbyer kan nævnes Paris, London, Rom og Madrid. Mange storbyer har ovenikøbet flere lufthavne, så du kan med fordel danne dig et overblik med afgange til den pågældende by, og til prismønstret til de forskellige lufthavne.

Eller sydpå til varmen

Er det rejser til syden og varmen du søger, så er det selvfølgelig også en god ide at følge markedet med flybilletter løbende. Det er også her en fordel, at vælge alternative destinationer i forhold til de mest populære. Dermed kan du spare penge på dine flybilletter.