Campingturen er en af de bedste ferieformer, hvis du gerne vil ud i naturen, være aktiv og se nye steder. Men så snart du kaster dig ud i at pakke bilen og teltet, så er der en del ting, du skal huske. Hvis du ikke vil glemme noget, så læs med her.

1. Telt og sovegear

Det første og mest essentielle, du skal huske, er selvfølgelig et telt. Husk at pakke teltet med alle de nødvendige dele, så det er klar til brug, når I ankommer til jeres destination. Men teltet er ikke det eneste, du skal huske. Du skal også huske at pakke sovepose, bambusdyne, puder og alt andet, du har brug for at få en god nats søvn.

2. Mad og drikke

Når du skal ud i naturen, er det også vigtigt, at du husker at pakke nok mad og drikke. Du skal have noget med, der er nemt at lave, og som kan holde sig i varmen. Og husk også at pakke noget ekstra, in case. Det er også en god idé at have en køletaske med, så du kan have noget koldt at drikke.

3. Toiletartikler

En anden ting, du ikke må glemme, er toiletartikler. Du skal huske at pakke alt det, du har brug for til at holde dig ren og pæn. Og husk også at pakke et lille håndklæde med, så du kan tørre dig af, når du har været i bad.

4. Førstehjælp

Det er også vigtigt, at du pakker en lille førstehjælpskasse med. Den kan være god at have, hvis uheldet er ude, eller hvis nogen af jer bliver syge. Så er det godt at have noget, der kan lindre.

5. Tøj og sko

Til sidst skal du huske at pakke tøj og sko. Husk at pakke noget varmt tøj til aften og natten og noget lunt tøj til dagen. Og sørg for at have nogle gode sko med, så du ikke risikerer at få vabler. Dertil kan du også med fordel pakke en vinterjakke, så du kan holde varmen, når det bliver koldt.

Hvad skal du starte med?

Hvis du gerne vil sørge for, at du ikke glemmer noget, når du skal pakke til turen, så kan du med fordel lave en liste over, hvad du skal have med. På den måde får du et overblik over, hvad du mangler, og hvad du skal pakke.