Når sommeren er over os, er der samtidig en sommerferie at se frem til. Hvor går turen så hen? I disse corona tider er der mange danskere, der har fået øjnene op for at holde ferie i Danmark og her findes rigtigt mange skønne steder. I denne artikel vil vi se lidt nærmere på camping som en dejlig ferieform for hele familien, og i den forbindelse de tre ting, som er selvsagt for enhver campist, også især campister, der gerne vil finde en campingplads med hund.

1: Hele familien og hunden skal da holde ferie sammen

Når man er campist, er det lidt ligesom at flytte sit hjem hen til campingpladsen og mange campister vil gerne have den hjemlige hygge helt tæt på, når de holder ferie på denne måde. Derfor er det selvsagt for en campist, at både hele familien og hunden skal med på ferien. Det er dog ikke alle campingpladser, der tillader, at man medbringer sin hund, så derfor er det ekstra vigtigt, at I finder en campingplads med plads til jeres kære dyr.

2: Hunden skal have lige så gode forhold som campisterne

Når I holder jeres ferie i Danmark på en skøn campingplads med udsigt over Limfjorden, er det selvsagt for en campist, der også er hundeejer, at hunden skal have lige så gode forhold som campisterne. Derfor er det ekstra vigtigt, at der på denne campingplads er en hundegård, hvor hunden kan blive luftet og samtidig er velkommen i udvalgte hytter og på campingområdet generelt. På denne måde er både hund og hundeejere trygge og allermest glade. Hunden må dog ikke være ved poolen, og her er der så sørget for, at den kan blive bundet udenfor poolområdet, så den stadig kan være i nærheden af sine ejere.

3: Udelivet er det vigtigste

Når man vælger at leve campistlivet, er det selvsagt for enhver campist, at man selvfølgelig har en masse udeliv, hvor man nyder naturen og de udendørs arealer, både indenfor og udenfor campingpladsens område. Her er det naturligt, at man vælger en campingplads med en flot naturmæssig beliggenhed, som i dette tilfælde er ved Limfjorden. Derudover er det naturligt, at man får sig en god snak med de andre campister om mad over bål, den mest effektive måde at slå et telt op på eller hvor den bedste bager i nærområdet ligger. Rigtig god campingferie.